Η εταιρεία μας ασχολείται με ειδικές κατασκευές ακρυλικών - Plexiglas - ανοξείδωτων και ορείχαλκου. Έχουμε εμπειρία 26 χρόνων πάνω στο αντικείμενο που επεξεργαζόμαστε και δουλεύουμε. Οι ειδικές κατασκευές από Plexiglas αποτελούν μια μεγάλη ποικιλία όπως κουπαστές, αίθρια, κολώνες διαφόρων διατομών από Φ40-Φ300, κουρμπαριστά φύλλα από 3mm-30mm σε διαστάσεις 2000mm*3000mm, αναλόγια, κατασκευές για παρουσίαση έργων τέχνης, έπιπλα όπως τραπεζαρίες, βιτρίνες, τραπεζάκια σαλονιού. Επίσης κάνουμε και εγκλωβισμούς διαφόρων αντικειμένων, όπως και χαρτονομισμάτων και κερμάτων.
Στη κατηγορία των ανοξείδωτων και μπρούτζινων κατασκευών υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία όπως εξωτερικές πόρτες, εξωτερικά και εσωτερικά φωτιστικά, κουπαστές για εσωτερικούς χώρους, κάγκελα για εξωτερικούς χώρους, εσωτερικές και εξωτερικές διακοσμήσεις με ανοιξείδωτο για θαλαμηγούς και σκάφη.
Οποιαδήποτε άλλη κατασκευή η οποία είναι εμπνευσμένη από τον πελάτη, μπορούμε να την κατασκευάσουμε και να δώσουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,
Παύλος Γιουρμετάκης

Εταιρικό Προφίλ
Αρχική ΣελίδαΕυρετήριο ΕλλάδαςΕυρετήριο Πόλης
Αρχική Σελίδα
Προφίλ
Δείγματα
Χάρτης
Επικοινωνία