Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΥΚΑΣ με ίδρυση το έτος 1992 εκδίδουν 25 και πλέον ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ καθώς και έντυπα για το ευρύ κοινό, στον εξειδικευμένο ιατρικό χώρο, με έντυπα που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες καθώς και σε όλους τους ιατρούς, που ανατρέχουν στα έντυπά μας για επιστημονική ενημέρωση.

Παράλληλα εκδίδονται ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ από σημαντικούς ιατρούς καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλους αξιόλογους ιατρούς συγγραφείς καθώς και βιβλία για θέματα προληπτικής και υγείας γενικότερα.

Η εταιρία μας εκδίδει βιβλία και προς το ευρύ κοινό με συνεργασίες διεθνών εκδοτικών οίκων όπως ΛΕΞΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ σε 8 γλώσσες που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.kafkas-dictionaries.org, βιβλία αθλητικά, παιδικά κλπ.

Με το άρτια οργανωμένο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, γραφίστες, και ειδικευμένο προσωπικό στον τομέα παραγωγής και διαμόρφωσης δημιουργικών προτάσεων, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΥΚΑΣ αναλαμβάνουν το σχεδιασμό και την παραγωγή παντός είδους έντυπου υλικού και κατασκευής, καθώς και εταιρικών CD - ROM , με τη δυνατότητα παροχής έξυπνων λύσεων και εφαρμογών.

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΥΚΑΣ έχουν αναπτύξει και ένα εξειδικευμένο τμήμα, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΩΡΟΥ που καλύπτει υποχρεώσεις δημοσίων σχέσεων.

Τα δώρα είναι χειροποίητα και μοναδικά και κατασκευάζονται από γλύπτες μέταλλου, κεραμικού και γυαλιού, χαράκτες και ζωγράφους για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Εταιρικό Προφίλ
Αρχική ΣελίδαΕυρετήριο ΕλλάδαςΕυρετήριο Πόλης
Αρχική Σελίδα
Προφίλ
Δείγματα
Χάρτης
Επικοινωνία