ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ KAI ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
 
Iστορικό & Ενέργειες προώθησης του Ηλεκτρονικού Οδηγού.

2001

14.05.2001 Η 1η εμφάνιση του Οδηγού στο internet .

Graphica - Μάιος 2001 - Παρουσίαση του site με δικό του περίπτερο στην έκθεση Graphica-2001 στην Αθήνα!

Αποστολή ~9.500 επιστολών για την γνωστοποίησή του.

Σελιδοδείκτης ICAP- Κυκλοφορία του Ετήσιου Οδηγού της Icap-Διαφήμιση του Ηλεκτρονικού Οδηγού ως κεντρικός σελιδοδείκτης με κορδονάκι!

Χρυσός Οδηγός - διπλή Διαφήμιση με πλαίσια !!, και στους 3 τόμους του Χρυσού Οδηγού της Αττικής σε 2 κατηγορίες με www.epigrafi.gr και με το www.afisa.gr (Έναρξη Φθινόπωρο-2001)

Οι πρώτες 5.000 Επισκέψεις (Ιούλιος-2001)-Αύξηση του ρυθμού επισκεψιμότητας του Ηλεκτρονικού Οδηγού -ξεπερνώντας τις 5.000 επισκέψεις στις 90 πρώτες ημέρες

Αφιέρωμα "Γραφίστας"- Δελτίου τύπου στο περιοδικό "Γραφίστας".

Αφιέρωμα-"Computer για Ολους"-Δελτίου Τύπου στο "Computer για Ολους"

Αφιέρωμα-"Τυπογραφεία" -Δελτίου Τύπου στο "Τυπογραφεία"

Δελτία Τύπου - Ενημέρωση σε διάφορα Περιοδικά/Εφημερίδες.

Αποστολή Επιστολών -Αποστάλησαν προς ενημέρωση επαγγελματιών 3.500 e-mail ενώ αναμένεται αποστολή ακόμη 35.000 ! με την μέθοδο του spam e-mail.

Ενημέρωση Εκθετών ΔΕΘ αποστολή 400 ενημερωτικών fax σε όλους τους εκθέτες της Διεθνούς Έκθεσης

Συμμετοχή στην 66η Δ.Ε.Θ.- Παρουσίαση στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, Ενημέρωση προσωπική στους επισκέπτες, επίσης μοιράσθηκαν φυλλάδια & αναπτήρες.

Συνεχής Διαφήμιση του Site στην Εφημερίδα "Μακεδονία- Θεσσαλονίκη" με μεγάλο Πλαίσιο καθώς και 4 μικρές αγγελίες στους χώρους των ενοικιάσεων επαγγελματικών χώρων.
(Δείγμα 1 - δείγμα 2 - δείγμα 3)

Διαφημιστική ετήσια καμπάνια, στην 1η σελίδα!! της εφημερίδας μικρών αγγελιών Αγγελιοχώρος με διαφήμιση του site, με ειδικό πλαίσιο διάστασης 2στηλο Χ 6cm καθώς και με 1/4 σελίδα σε εσωτερική σελίδα με μεγάλη διαφήμιση. (Δείγμα 1ης σελίδας - Δείγμα Εσωτερικής σελίδας)

Έχουν καταχωρηθεί μόνιμα αγγελίες σε ετήσια βάση, στην εφημερίδα μικρών αγγελιών Αγγελιοχώρος , με διαφήμιση του site, σε διάφορες κατηγορίες όπως Ενοικιάσεων-Πωλήσεων Επαγγελματικών χώρων όλων των περιοχών.

Ενημέρωση Επισκεπτών ΔΕΘ. Έγινε προσωπική ενημέρωση στους εκθέτες που πήραν μέρος στην έκθεση για την χρήση & ευκολία του Ηλεκτρονικού Οδηγού.

Αποστολή Επιστολών - Στρατηγική αποστολής επιστολών & Fax σε τακτικούς εκθέτες διαφορών εκθεσιακών εκδηλώσεων με προτροπή να βρούν τον Κατάλληλο συνεργάτη στον Hλεκτρονικό Οδηγό Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας, www.epigrafi.gr

Ενημέρωση Εκθετών ΙΝFOSYSTEM 2001 - Aποστολή ενημερωτικού Fax σε όλους τους εκθέτες της Infosystem 2001 με γνωστοποίηση του site.

Συμμετοχή - Παρουσίαση στην Διεθνή Εκθεση Πληροφορικής "INFOSYSTEM-2001"- Παρουσίαση του ηλεκτρονικού οδηγού στην Διεθνή Εκθεση Πληροφορικής "INFOSYSTEM-2001". Ενημερώθηκαν οι επισκέπτες της έκθεσης καθώς και όλοι οι εκθέτες. (Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)

Συμμετοχή - Παρουσίαση στην ΠΑΝΔΩ 2001 - Παρουσίαση του ηλεκτρονικού οδηγού στην ΠΑΝΔΩ ΔΩΡΟΓΡΑΜΜΗ 2001. Ενημερώθηκαν οι επισκέπτες της έκθεσης καθώς και όλοι οι εκθέτες.
(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)


2002

Χρυσoί Οδηγοί 2002 - διαφήμιση σε όλους τους Χρυσούς Οδηγούς,
όλης της Ελλάδας.

Συμμετοχή - Παρουσίαση στην Εκθεση "ΕΠΙΓΡΑΦΗ & ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ 2002", Παρουσίαση του ηλεκτρονικού οδηγού στην Εκθεση "ΕΠΙΓΡΑΦΗ & ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ 2002" στον Ο.Λ.Π. στον Πειραιά.
Ενημερώθηκαν οι πολυάριθμοι επισκέπτες της έκθεσης καθώς και όλοι οι εκθέτες.
Επίσης διανεμήθησαν διαφημιστικά mousepad & σουβέρ.
(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ MOUSEPAD - 7500 Διαφημιστικά mousepad αποστάλθηκαν ταχυδρομικώς σε επιχειρήσεις με διαφήμιση του site. IOYΛΙΟΣ 2002.
(φωτογραφία mousepad)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΒΕΡ - 5.500 Διαφημιστικά σουβέρ διανεμήθησαν σε επιχειρήσεις διαφορων κλάδων με διαφήμιση του site. IOYΛΙΟΣ 2002.
(φωτογραφία souver)


ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - Ραδιοφωνική διαφήμιση στο Κοσμοράδιο 95,1 για την περιοχή της Μακεδονίας, στο Κοσμοράδιο Χαλκιδικής, Ραδιο Μακεδόνισα (περιοχή Καβάλας-Δράμας), καθώς και σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς προς στο τέλος του 2002.
(Download διαφήμιση spot#1, Download διαφήμιση #2, Download διαφήμιση #3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & MARKETING "ADBOOK'02"
Ολοσέλιδη διαφήμιση στoν Οδηγό Επικοινωνίας & Marketing "Adbook'02".
Ο οδηγός ειναι το απόλυτο εργαλείο για τους
επαγγελματίες του Marketing & των μεγαλύτερων διαφημιζόμενων εταιρειών.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'02
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην ΔΕΘ'02 ενώ χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια μοιράσθηκαν κατα την διάρκεια της έκθεσης.
Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες (επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ INFOSYSTEM '02

Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην Εκθεση Υψηλής Τεχνολογίας INFOSYSTEM και συγκεκριμένα στο Σαλόνι εφαρμογών Internet. Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια & σουβέρ, μοιράσθηκαν κατα την διάρκεια της έκθεσης στους πολυάριθμους επισκέπτες της.Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες(επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του!
Φυσικά παρών ήταν και ο φουσκωτός τίγρης ύψους 3μέτρων που οι βόλτες του μέσα στην έκθεση έκλεψαν την παράσταση
των θεατών αλλα και πολλών τηλεοπτικών καναλιών.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BUSINESS (Download pdf 537 Kb)
Διαφημιστική καταχώρηση στο καθημερινό Ηλεκτρονικό Περιοδικό Business με 15.000 αποδέκτες ημερησίως.
Η δημοσίευση αποστέλεται σε Ηλεκτρονικό μορφή (*.pdf) απο την εταιρεία Direction. Η δημοσίευση του Οδηγού, περιλαμβάνεται στο φύλλο κάθε Δευτέρας σε ετήσια βάση. Μεταξύ των αποδεκτών περιλαμβάνονται διαφημιστικές εταιρείες, διαφημιζόμενοι, και πολλοί επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας & διαφήμισης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ BUSINESS TODAY (1 2 3 4)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Com BUSINESS
Διαφημιστική Ετήσια καταχώρηση στο εβδομαδιαίο περιοδικό COM BUSSINESS. To περιοδικό έχει θέματα σχετικά με την τεχνολογία και το Internet. Αποδέκτες ειναι χιλιάδες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων που ενημερώνονται με τις εξελίξεις του internet.
Η συχνότητα δημοσίευσης ανέρχεται σε κάθε 3ο τεύχος για ένα χρόνο.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ aDbusiness

Διαφημιστική Ετήσια καταχώρηση στο εβδομαδιαίο περιοδικό aDbusiness. To περιοδικό έχει θέματα αποκλειστικά με το
κόσμο της διαφήμισης, του Marketing καθώς και των κυριοτέρων διαφημιστικών Spec. Αποστέλλεται σε διαφημιστικές εταιρείες, στους επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας και στους κυριότερους διαφημιζόμενους της Ελλάδας.
Φωτογραφία1, Φωτογραφία 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ 5 ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟΥ & DELIVERY
"ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΤΟΥΜΠΑΣ"

Ολοσέλιδη διαφήμιση (1η Εσωτερική εξώφυλου !!!) σε 5 Οδηγούς φαγητού & delivery σε 5 γεωγραφικά διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί είναι 20σέλιδοι και εκδοθήκαν σε 30.000 αντίτυπα για κάθε περιοχή,συνολικά εκδοθήκαν 150.000 αντίτυπα και μοιραστήκαν σε επιχειρήσεις,καταστήματα,οικίες με σκοπό να γινουν γνωστές οι επιχειρήσεις (food delivery)της κάθε περιοχής.
Φωτογραφίες

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ-ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ MONEY SHOW 2002
Συμμετοχή του Ηλεκτρονικού Οδηγού με εκθεσιακό Stand στο πολυσυνέδριο-έκθεση MONEY SHOW 2002 που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο REGENCY HYATT στην Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2002. Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 15.000 ενώ διανεμήθησαν prospect, διαφημιστικοί αναπτήρες & souver. (φωτογραφία)


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Χορηγός επικοινωνίας σε χριστουγεννιάτικο party στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από κεντρικά Εμπορικά Καταστήματα επι της Καρόλου ντήλ, Τσιμισκή & Μητροπόλεως στις 22/12/02.
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ απο άρθρο στην εφημερίδα "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ"). (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΩ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ IΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΕΡΔΟΣ"
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα της οικονομικής εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)


2003


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΕΠΙΓΡΑΦΗ & ΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2003"
Παρουσίαση του ηλεκτρονικού οδηγού στην έκθεση "ΕΠΙΓΡΑΦΗ & ΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 2003" στον ανατολικό αερολιμένα Αθηνών από 14 μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2003.
Ενημερώθηκαν οι πολυάριθμοι επισκέπτες της έκθεσης καθώς και όλοι οι εκθέτες ,όπως επίσης διανεμήθησαν διαφημιστικά mouse pad & σουβέρ.
Φυσικά παρών ήταν και ο φουσκωτός τίγρης ύψους 3μέτρων που οι βόλτες του μέσα στην έκθεση έκλεψαν την παράσταση των θεατών αλλα και πολλών τηλεοπτικών καναλιών.
Ακόμα ο Ηλεκτρονικός Οδηγός διοργάνωσε κλήρωση με δώρο μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα πρόγραμμα ετήσιο advance για 2 τυχερούς επισκέπτες της έκθεσης.
(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "EXPO PHOTO 2003"
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην έκθεση προϊόντων εικόνας και φωτογραφίας "EXPO PHOTO 2003" που διοργανώθηκε στο LINEA EXPO CENTER στην Αθήνα από 22 μέχρι 26 Φεβρουαρίου 2003.
Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια & σουβέρ, μοιράσθηκαν κατα την διάρκεια της έκθεσης στους πολυάριθμους επισκέπτες της. Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες (επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του!
(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)


Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΣΩΝ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 100.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ :
Τον Απρίλιο του 2003 ο οδηγός ξεπέρασε τις 100.000 επισκέψεις.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "GRAPHICA 2003"
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην έκθεση Γραφικών Τεχνών , Ψηφιακής Τεχνολογίας και Οπτικής Επικοινωνίας "GRAPHICA 2003" που διοργανώθηκε στο ΜΕC Exhibition Center στην Αθήνα από 11 μέχρι 14 Απριλίου 2003.
Κατα την διάρκεια της έκθεσης , μοιράσθηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια & σουβέρ , στους πολυάριθμους επισκέπτες της.
Φυσικά παρών ήταν και ο φουσκωτός τίγρης ύψους 3μέτρων που οι βόλτες του μέσα στην έκθεση έκλεψαν την παράσταση των θεατών.
Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες (επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του!
(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)


2004ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ IΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.kariera.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας "Καριέρα" που απευθύνεται σε νέους, φοιτητές και σπουδαστές Οικονομικής κατεύθυνσης, αλλά και γενικότερα σε άτομα που πρόκειται να ξεκινήσουν ή ήδη έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους στον επιχειρηματικό χώρο με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.
Επίσης απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν εργαζόμενους για τις επιχειρήσεις τους.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ 2η ΕΚΘΕΣΗ "MARKETING EXPO 2004"
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην 2η έκθεση επικοινωνίας & marketing "MARKETING EXPO 2004" που διοργανώθηκε στο υπέροχο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Αθήνα από 23 μέχρι 25 Ιανουαρίου 2004. Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, σουβέρ & mousepads, μοιράσθηκαν κατα την διάρκεια της έκθεσης στους πολυάριθμους επισκέπτες της. Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες (επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του! Παρών ήταν και ο φουσκωτός κλόουν ύψους 3μέτρων που οι βόλτες του μέσα στην έκθεση έκλεψαν την παράσταση των θεατών αλλα και πολλών τηλεοπτικών καναλιών.(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ www.athensguide.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα του ηλεκτρονικού οδηγού www.athensguide.gr με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ www.sportive.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα του αθλητικού οδηγού www.sportive.gr με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ www.kerdos.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα του οικονομικού oδηγού www.kerdos.gr με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Portal www.boussias.com
Βanner του Portal στην πρώτη σελίδα του www.boussias.com με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ www.icap.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα του www.icap.gr στη κατηγορία ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ www.infostore.gr
Βanner του Ηλεκτρονικού Οδηγού στην πρώτη σελίδα του www.infostore.gr με link στον Ηλεκτρονικό Οδηγό.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ 3η ΕΚΘΕΣΗ "MARKETING EXPO 2005"
Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός συμμετείχε στην 3η έκθεση επικοινωνίας & marketing "MARKETING EXPO 2005" που διοργανώθηκε στο υπέροχο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στην Αθήνα από 27 μέχρι 29 Μαϊου 2005. Χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, σουβέρ & mousepads, μοιράσθηκαν κατα την διάρκεια της έκθεσης στους πολυάριθμους επισκέπτες της. Προσωπική ενημέρωση έγινε επίσης σε όλους τους εκθέτες (επιχειρήσεις) για τον Οδηγό και την δωρεάν χρήση του!(Φωτογραφίες-Στιγμιότυπα)

...& έπονται άλλες νέες προωθητικές ενέργειες
διαφήμισης & προτροπής χρήσης των επαγγελματιών του
Ηλεκτρονικού οδηγού..


Εάν πιστεύετε ότι η δική σας επιχείρηση δεν πρέπει να απουσιάζει από τον Ηλεκτρονικό Οδηγό των επαγγελματιών της Οπτικής Επικοινωνίας, επικοινωνήστε σήμερα !! (πληροφορίες-εγγραφές)